IdyllicStory

A story without an end.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Sabai-dii!

View previous topic View next topic Go down 

Do you like adventure?
Yes
100%
 100% [ 4 ]
No
0%
 0% [ 0 ]
Total Votes : 4
 

AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Sabai-dii!   Fri Jun 10, 2011 7:22 am

IF THERE WAS A THREAD TO INTRODUCE YOURSELF, I DIDN'T BOTHER TO POST THERE!


Hello everyone, my name is Ing Sengchanh, I am a 14yr old student living in the United States, my occupations are housework and basic computer repair for neighbors. study
I am a person of Lao/Thai origin with a lot of history behind me. My mother's side of the family came from Thailand, as I heard from her, I am a possible descendant of Japanese who migrated to Thailand during WWII or earlier than that. My father's side of the family came from Laos for what I heard, my father is so old, he was a child during the Vietnam war living almost close to Vietnam. My interests are gaming, art, story writing, hot girls lol! and much more!

Question and Answers, something that should answer you before you ask me.

Question1: Are you skinny?
Answer1: Nope, I am average in body width, but taller than my parents.

Question2: Are you hot?
Answer2: I wouldn't say I am hot, I'd just say I am good enough.

Question3: What's your favorite position?
Answer3: I don't know what the hell you just said!

Question4: Are you interested in guns and blades?
Answer4: Yes!!! My favorite things, but my father despises me for that.

Question5: What languages do you speak?
Answer5: My first language was English, next was Laotian/Thai was my second, and I speak more languages I slightly know how to speak.

Question6: Favorite type of music?
Answer6: I am sort of the depressing/calm type when choosing music.

Question7: Has anyone close to you died?
Answer7: Yes, I remember those horrible days that torment me...

Question8: What do you draw?
Answer8: I draw things based off objects or pictures that I see.

Question9: What's your favorite activity?
Answer9: Uhhh... That depends in what area I am in.

Question10: Are you athletic?
Answer10: Sort of, but I prefer to stay in the house and sit all day. Sleep

Question11: Do you think I'm pretty?
Answer11: It depends WHO asks me that question.

Question12: Are you dangerous to be around with sometimes?
Answer12: Yes, I am even in chains to prevent myself from hurting someone! lol!
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: O.o   Fri Jun 10, 2011 4:02 pm

Still...the wrong section.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Sabai-dii!   Fri Jun 10, 2011 6:06 pm

icyman555 wrote:
Still...the wrong section.

Woops! Neutral Can GM's move threads to other places? Oh wait, this is off topic!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Sabai-dii!   

Back to top Go down
 
Sabai-dii!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
IdyllicStory :: Off-Topic :: General Discussion-
Jump to: